sufifotografi

By: kak fie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 11:43 Email | Share | | Bookmark
Sue @ Taman Melati. Gombak

 
 
 
Salam..

Cik Sue ni k.fie mekap agak heavy sket..ni pun diatas permintaan dia sendiri.. Dia kata dia nak nampak lain sket dr hari2 biasa..Lagipun baju sanding dia mmg agak berat..so..kene lah mekap tebal sket..any comment...bg tau k.fie yer...

njoy
K.fie
sufiandaman
016-9599915
sha_fyaa@yahoo.com







Wednesday, 17-Sep-2008 05:50 Email | Share | | Bookmark
Perkhidmatan @ Sufiandaman

 
 
 
View all 4 photos...
salam semua...
Disini k.fie senaraikan perkhidmatan di sufiandaman agar senang anda semua untuk bt bajet...hehehe..biaselah sekarang semua barang naik...tp jgn terkezuttt..di sufiandaman anda mampu untuk berjimat..k.fie paham..lg bnyk benda yg kita kene pikir selepas majlis kawin..dengan nk bayar deposit sewa umah baru, nak beli peti ais,mesin basuh n kelengkapan rumah..nasib baik mangkok pinggan dah xyah beli..(ong bg hadiah) yg penting..majlis berjalan lancar n semua selamat...

Oklah harap anda dpt membuat keputusan yang bijak...

Njoy!!!
k.fie
sufiandaman
016-9599915
sha_fyaa@yahoo.com










Saturday, 13-Sep-2008 20:17 Email | Share | | Bookmark
Bersama Artis

 
 
 
Salam..
Kali ni k.fie nak kongsi pengalaman bersama artis plak... Zaireen (Pelakon khabir hero khabir zero) ni mmg dah cun pun...mekap sikit2 pun dah ok..kali ni mekap untuk zaireen pergi Hightea.

Bersama Azizah Arifin ok gak..org dah mmg lawa..cuma agak kekok sket pakai tudung...biaselah mula2 masih baru...kita sama2 dokan dia kekal berpenampilan mcm tu yer...

Ustazah Bakyah plak..ade problem sket bab mekap2 nih..sbb dia cpt berpeluh..Whatever pun dia mmg cantik..n sweet sgt...

Pada yg lain...pelagi...
Njoy!!!!

k.fie
sufiandaman
016-9599915
sha_fyaa@yahoo.com







Friday, 12-Sep-2008 09:22 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Deariz @ Gombak

 
 
 
Salam...
Mekap Deariz ni very fast sebab dah xcukup masa... Rombongan terdatang awal..la pulak..
Pepepun harap deariz berpuashati...he3..


njoy
K.Fie
sufiandaman
016-9599915
sha_fyaa@yahoo.com





Wednesday, 20-Aug-2008 14:15 Email | Share | | Bookmark
Make-up..

selepas
sebelum
selepas
View all 6 photos...
Salam semua...
Ni adalah antara pengantin yang k.fie mekapkan..k.fie mekap ikut kehendak pengantin tu sendiri..ada yang nak nampak natural..ada yang xnak cukur kening n ada gak yang nk nampak vogue gitu...k.fie xkisah asalkan pengantin berpuas hati... Ratu sehari..mestilah nak nampak sempurna...kan
oklah..jom kita cuci mata...

Njoy
sufi andaman
016-9599915
sha_fyaa@yahoo.com








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net